Hauskoja sivustoja opiskelijoille

Usein opiskelijaksi lähtenyt on muuttanut ensimmäistä kertaa kotoaan ja äitinsä huollon parista ja silloin saattaa olla joskus kaikenlaiset vinkit tarpeen. Uusavuttomiksikin opiskelijoita joskus haukutaan mutta onneksi nykyisin on olemassa internet, josta voi etsiä kaikenlaisen tarpeellisen tiedon ihan mistä tahansa aiheesta. Tähän on vähän listattu sivustoja, jotka saattavat olla opiskelijalle ihan hyödyllisiä mutta myös hauskoja. Tai sitten ihan vain pelkästään hauskoja, sillä kyllä hauskuuttakin pitää lukemisen lomassa olla!

Alennukset. Opintotuella ei pitkälle pötkitä, joten alennukset ja tarjoukset ovat kätevä keino opiskelijalle säästää. Tällä sivustolla on listattu ihan kivoja alennuksia aihealueittain, mutta valitettavasti joka aihealueesta ei aina löydy tarjousta.

Lentojen seurantaa voi tehdä tällä erityisellä sivustolla. Se on rakennettu Googlen mapsin päälle ja sillä pystyy seuraamaan ja katsomaan yksittäisten lentojen etenemistä kartan päällä. Hauskaa puuhaa!

Marttojen vinkit ovat hyvin käyttökelpoisia opiskelijoille sillä. Sivustoilta löytää vinkkejä niin ruokaohjeista taloudenpitoon. Sivuilta löytyy myös esimerkiksi Aikuispakkaus, johon on kerätty kaikki tarpeellinen mitä omaan talouteen muuttava tarvitsee. Jos marttailu kiinnostaa enemmänkin, niin Arktiset Anarkistimartat kuulostaa kyllä kovasti opiskelijallekin sopivalta!

Revontulien katseleminen takaa elämyksiä ja myös ihan ilmaisen harrastuksen. Tältä sivustolta löytyy esimerkiksi ennusteet revontulista, joten koko ajan ei tarvitse olla taivaalle katselemassa. Aivan mahtavia kuvia myös revontulitaivaista.

Säästäminen on opiskelijalle hyvin tuttua sillä opintotuella elävällä saa kyllä olla kukkaronnyörit melko tiukalla. Tällä mahtavalla sivustolla on tosi paljon kaikkia erilaisia säästämiseen liittyviä juttuja. Sivustolle voi myös lähettää jakoon toisillekin omat vinkkinsä säästämiseen.